copywriting - sadržaji

Copywriting - pisanje sadržaja za web stranice
Copywriting - pisanje sadržaja za web stranice

Privlačan i uvjerljiv tekst presudan je za uspjeh vaše web stranice.

Usluga pisanja sadržaja za web stranice, bilo da se radi o novim ili postojećim starim web stranicama. Danas je zaključak mnogih stručnjaka iz svijeta web dizajna & developmenta da je "Content is King", danas je više nego ikada sadržaj "postao" najvažniji dio web stranice.

Copywriting je umjetnost i znanost pisanja teksta (riječi korištenih na web stranicama, u oglasima, promotivnim materijalima i sl.) koji prodaje vaš proizvod ili uslugu te uvjerava potencijalne klijente da poduzmu akciju.

Copywriting je jedan od ključnih elemenata efektivnog internet marketinga. Umjetnost i znanost copywritinga direktnog odgovora uključuje dostavljanje strateški odabranih riječi (pisano ili usmeno) koje ljude potiču na akciju.

Google je potaknuo ogromne promjene posljednjih godina. Unatoč tome, jedna stvar se nije promijenila. Google i dalje želi svojim korisnicima prikazati najbolje web stranice. No, što možemo smatrati "najboljim"? Odgovor je vrlo jednostavan - najbolji sadržaj je sadržaj koji korisnici žele vidjeti.

Bill Gates je znao o čemu priča kada je 1996. napisao svoj članak "Sadržaj je kralj", a njegova objašnjenja se mogu primijeniti i u današnjem svijetu. Internet nije nešto što povezuje ljude, uzbuđuje i zabavlja te, na kraju, i mijenja svijet - već je samo kanal za ono što se nalazi na njemu.

Sadržaj koji je jasan i uvjerljiv prikladan je za oboje; i za potencijalne klijente i za tražilice.

CJENIK profesionalnih copywriting uslugaZatražite ponudu ili se informirajte