Prikaz cijena u eurima i kunama na web shopu – Woocommerce plugin

Kao odgovor na potrebu trgovaca s web shop online prodajom, razvili smo plugin za dvojni prikaz cijena na web shopu u kn i euro za Woocommerce web shopove. Osim ugradnje samog dodatka tj. proširenja funkcionalnosti eng. plugin, radimo i njegovu implementaciju. Plugin je isproban i pouzdano radi na prvih 25+ web shopova naših klijenata kojima smo i radili samu izradu web shopa.

Opširnije

Cijene na web shopu u kn i eurima

ŠTO JE DVOJNO ISKAZIVANJE CIJENA?

Dvojno iskazivanje cijena mjera Vlade RH za zaštitu potrošača prilikom postupka uvođenja eura. 

ZAŠTO DVOJNO ISKAZIVANJE CIJENA?

Radi zaštite potrošaća, od manipuliranja u konverziji, u periodu tranzicije i godinu dana nakon,  koristiti će se jedan fiksni tečaj koji mora biti naznačen na cjeniku tj na web shopu.

Opširnije

Kako prilagoditi web shop za prelazak na EURo?

Prilagodba na EURO

Zašto vam treba dvojno - dualno iskazivanje cijena u eurima i kunama?


Pripremite se na vrijeme, za vlasnike web shopova nudimo:

  1. prilagodbu vašeg shopa za dualni prikaz cijena (i kn i euro) zakonski 5. 9. 2022. - 1.1. 2024.
  2. tempiranu konverziju cijena iz kn u euro na zadani datum zakonski 1.1. 2023.
  3. isključivanje dualnog prikaza cijena na zadani datum zakonski 1.1. 2024.

Naruči nadogradnju web shopa i implementaciju dvojnog prikaza cijenaKUHADA web agencija - Izradili smo već preko 100 web shopova 14 godina iskustva.


Nadležna tijela detaljno će nadzirati poštivanje obveze dvojnog iskazivanja cijena i po potrebi kažnjavati prekršitelje koji nemaju dvojno iskazane cijene ili koji ne primjenjuju fiksni tečaj konverzije na ispravan način (puni brojčani iznos).

Zašto je SEO pisanje važno?

U prethodnom članku (Što je SEO pisanje?) objasnili smo da je SEO optimizacija za tražilice, i da je to strategija čije provođenje u djelo možete vršiti na vrlo kreativne načine. Naime, bitni dijelovi tog procesa su planiranje, kreiranje i optimiziranje, na prvom mjestu ključnih riječi, koje potencijalni korisnici vašeg proizvoda ili usluge koriste da bi došli upravo do vas. To su temelji.

Ovdje ćemo se pozabaviti s važnošću SEO pisanja i zbog čega je nužno znati sve o tome.

Za priču, ključni element, kad je SEO pisanje u igri, je SADRŽAJ, koji moramo napisati tako da bude uvjerljiv i da motivira čitatelje/korisnike da nas pronađu, da ih privučemo i da ih zadržimo.

On mora biti, ni više ni manje, nego AUTENTIČANVRHUNSKI NAPISAN. To je osnovni postulat content marketinga, koji je sastavni dio današnjeg poslovanja. Sadržaj, i samo fenomenalan sadržaj. Zašto toliko inzistiram na njemu?

Opširnije

Što je SEO pisanje?

Da bismo to objasnili, prvo moramo znati što je SEO. To je kratica za Search Engine Optimization, odnosno optimizacija za tražilice. No prije svega, SEO znači planiranje, stvaranje i tek onda optimiziranje sadržaja.

Tim procesom bave se sve digitalne agencije koje drže do sebe, web dizajneri, te svi u radnici u marketingu koji žele uspjeti u svom poslu. Malo prije smo spomenuli što SEO predstavlja, no što je s pisanjem?

Opširnije