Ubrzanje web stranice - optimizacija brzine Wordpress web stranica

Moja Wordpress Web stranica  je spora! 

Bilo da se radi o "profesionalno" rađenoj  web stranici ili nekoj verziji in-house izrade web stranice ili web shopa često nam se klijenti javljaju s problemom sporog učitavanja internet web stranice, pogotovo često riječ je o sporoj Wordpress web stranici.  

Razvili smo set tehnika koje daju rezultate u najrazličitijim stanjima koje smo zatjecali kod klijenata.

Opširnije

5 MITOVA WEB DIZAJNA prisutnih i u 2017.

Bez obzira na to s čime se bavite, uvijek će biti mitova. U web dizajnu, popis mitova je ogroman i neprestano raste. Stručnjaci tvrde da bez odgovarajuće obuke u web dizajnu, šanse za dobivanje dobrog izgleda i sadržaja stranice su ravne nuli, a da o SEOu i ne govorimo. Pobijamo glavne mitove web dizajna, upravo ovdje, upravo sada.

Pojašnjvaamo odabranih top 5 web dizajn mitova

Opširnije

5 Razloga zašto vam je potrebna KVALITETNA WEB stranica

Vaša tvrtka ima web stranicu? No da li je ta web stranica dovoljna da Vaš posao pozicionira tamo  gdje zaslužuje? Vjerojatno ne.

Kada se govori o prodaji proizvoda ili ponudi usluga, dobivanju posjetitelja i online autoritetu profesionalnost govori sve. A ako želite da vas potencijalni kupci ozbiljno shvate – vaša web stranica mora biti odlična.

Opširnije

6 web dizajn trendova za 2017.

web dizajn trendovi za 2017.
web dizajn trendovi za 2017.

Kako su se dizajneri nastavili udaljavati od vrlo jednostavnih i minimalističkih smjerova, kroz 2016. su nam predstavljeni brojni novi stilovi i trendovi. Sve češće ponovno vidimo jake i vizualno impresivne web stranice. Implementacija novih tehnologija i softwarea kao što su Framer i Origami nastavlja proširivati mogućnosti u web dizajnu.

Pogledat ćemo šest trendova u web dizajnu koji će uzeti maha i razvijati se kroz 2017.

Opširnije