Što je domena?

DOMENA je jedinstveno ime za Internet adresu neke web stranice, npr. www.mojaadresa.com

Domena je adresa na Internetu
Slično kao i Vaša kućna adresa na koju Vam stiže pošta, tako i naziv domene (eng. domain name) utipkan u adresno polje u web pretraživaću (Internet explorer, Firefox, Opera..) dovodi posjetitelje do Internet stranice koja se nalazi na toj "adresi".

Opširnije

Kako izabrati dobro ime web stranice - ime domene?

Kada se odlučite za izradu web stranice i prezentiranje na Internetu jedna od prvih stvari na koju morate obratiti pažnju je kvalitetan izbor imena za vašu web stranicu.
Jednom kada naziv vaše web stranice dospije na vaše vizitke, kataloge, memorandume, Internetske direktorije tvrtki, promjena "na brzinu" odabrane domene tj. naziva vaše web stranice zahtjevaće izmjenu naziva na svim mjestima gdje se neadekvatan naziv u međuvremenu našao. 

Opširnije

Joomla Hosting

 Joomla Hosting
Joomla Hosting

Superiorni CMS kao što je Joomla zahtjeva i hosting vrhunskih performansi

Preko stotinu izgrađenih Joomla web stranica i portala ponikli iz naše Agencije ili rađeni od strane drugih developera smješteni su na našim serverima. Garancija je to uspješnosti smještaja i vaših Joomla stranica na hostingu KUHADA. Svakodnevno u našem studiju održavamo Joomla stranice, podižemo nove Joomla web stranice, portale istražujemo i učimo, rješavamo zadatke i korisničke poteškoće.

Opširnije

Green hosting

Zeleni ili Eko-Prijateljski web hosting

 

(Green or Eco-friendly website hosting) Novitet na polju web hostinga, čime hosting tvrtke žele dokazati kako nemaju negativni utjecaj na okoliš kako bi privukli ekološki osviještene klijente.

Opširnije