RBA

Usluga Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) pod nazivom 'e-ToMiTreba!!' proglašena je najboljim web servisom te joj je uručena 'Zlatna nagrada za web poslovanje u 2008. godini' u sklopu nagrada koje su dodijeljene na konferenciji "Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje".

Usluga 'e-ToMiTreba!!' namijenjena je prvenstveno pravnim osobama i obrtnicima, ali i građanima kojima RBA na ovaj način otvara nove mogućnosti prodaje roba i usluga putem Interneta, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, 365 dana u godini. Poduzetnicima koji s RBA ugovore navedenu uslugu omogućeno je u njihovim Internet projektima plaćanje karticama u izdanju bilo koje banke iz zemlje i inozemstva. Poduzetnicima i kupcima RBA jamči sigurnost Internetske trgovine zahvaljujući primjenom najviših svjetskih sigurnosnih standarda - tzv. 3D secure standarda propisanih i certificiranih od strane Visa International (Verified by Visa) i MasterCard Worldwidea (MasterCard Secure Code)*.

Uslugom 'e-ToMiTreba!!' sve autorizacije kartica koje se koriste prigodom kupoprodaje na Internetu obavlja Banka u ime i za račun web trgovine. Za aktiviranje usluge poduzetnik/trgovac treba imati svoje Internet prodajno mjesto - web trgovinu u kojoj će prodavati robu odnosno usluge te s RBA ugovoriti prihvat kartica.

Usluga "e-ToMiTreba!!" donosi niz prednosti, kako hrvatskim poduzetnicima/trgovcima koji prodaju svoje usluge i robu putem Interneta, tako i njihovim on-line kupcima. Hrvatski poduzetnici/trgovci njome dobivaju smanjenje niza troškova uz istovremeno povećanje prihoda i mogućnost pristupa znatno širem tržištu. Njihovi Internet kupci dobivaju brandirano RBA jamstvo sigurne kupovine u samo 3 klika mišem.

3D Secure je sigurnosni standard za kupovinu putem Interneta razvijen od strane Visa Internationala (Verified by Visa) i MasterCard Worldwidea (MasterCard SecureCode). Svi povjerljivi podaci o transakciji su zaštićeni posebnim kodom.