Responzivni dizajn za mobilni prikaz

Responzivni dizajn web stranica za prikaz na mobilnim uređajima, tabletima i smartphonima

Što je zapravo, responzivni web dizajn? Ukratko, primjenom responzivnog dizajna osiguravamo da se vaša web stranica ispravno prikazuje na svakom uređaju, bilo da se radi o računalu, prijenosniku, pametnom telefonu, tabletu...

Prodaja mobilnih uređaja s pristupom internetu konstantno raste, a s time raste i broj korisnika koji web stranice učitavaju u nekom od brojnih mobilnih web preglednika. Ako vaša web stranica nema responzivni dizajn, neće se ispravno prikazivati na mobilnim platformama. Na taj način gubite posjetitelje, klijente i potencijalnu zaradu od vaših web stranica, a to je nešto što si ni u kojem slučaju ne smijete dopustiti.

web design izrada web stranica responsive web stranice 1

Ne morate brinuti, još od 2013. godine, sve web stranice koje radimo su responzivne, responzivnog web dizajna.


Opširnije o Responzivnim web stranicama čitajte na našem blogu:

ZAŠTO JE RESPONZIVNI WEB DIZAJN VAŽNIJI NO IKADA
ZAŠTO VAM TREBA IZRADA RESPONZIVNIH WEB STRANICA?
ZAŠTO JE RESPONZIVNA, WEB STRANICA PRILAGODLJIVOG DIZAJNA IZUZETNO VAŽNA ZA POSLOVNE WEB STRANICE

 

PREDNOSTI

  • Spremne za buduće uređaje. Responzivni dizajn funkcionira dobro na mnoštvu postojećih uređaja na tržištu. To je siguran odabir za nadolazeće vrijeme.
  • Bolje, brže, pametnije iskustvo korisnika. Optimiziranje vaše web stranice olakšava korisniku. Sretniji korisnici znače sretniji promet.
  • Isplativije. Responsive stranice zahtijevaju malo dulje vremena za izradu, ali dulje opstaju te imaju jednostavniji pristup menadžmentu, podršci i ažuriranjima. To štedi vrijeme i novac. 
  • SEO optimizirane. Održavanje SEO-a za odvojene web stranice je teško i ne donosi dobre rezultate. Google zapravo preporuča responsive pristup pri suočavanju s ovakvim problemima. Konsolidiran pogled na vaše rezultate znači bolji fokus.
  • Poboljšane stope konverzije. Optimizirana i konsistentna stranica, bez obzira na platformu, pruža bolje iskustvo korisniku što če ih lakše privući vama nego da odu na drugu stranicu.

Mi  responsive web dizajn.

Responsive web dizajn nije više samo trend, već potreba. S mogučnošću ponude prekrasnog optimiziranog iskustva klijentima, bez obzira na odabir uređaja koji koriste, znači da ste proširili doseg vaše usluge i povečali šanse privlaćenja klijenata.